Welkom

Frituur ’t Kattekwaad bevindt zich centraal op de Grote Markt van Ieper.
 
De frituur biedt een mooi zicht op de Lakenhallen, het Belfort en de historische gebouwen die de Grote Markt omringen. Tevens een ideale vertrekplaats om de verschillende winkelstraten en diverse musea te bezoeken. Op slechts 3 minuten wandelen van de Menenpoort, waar men elke avond de “Last Post” kan bijwonen.
 
Frituur ’t Kattekwaad wordt reeds meer dan 17 jaar uitgebaat door Geert Verhelst.
Hij heeft in de loop der jaren de frituur opgebouwd tot één van de grootste en modernste frituren uit de regio, die reeds meerdere prijzen in de wacht sleepte. Je kan er niet enkel terecht voor elke traditionele frituur-snack maar zowel steak, mosselen, diverse pasta’s, slaatjes en belegde broodjes zijn de frituur niet vreemd, er wordt dan ook enkel gewerkt met dagverse producten. Een goed opgeleid team staat dagelijks paraat om u een goeie service te verlenen.
 
Met zijn 130 zitplaatsen is frituur ’t Kattekwaad ook uiterst geschikt om groepsreservaties te ontvangen, zowel voor de vlugge snack als de uitgebreide maaltijd. Tevens houdt de frituur ook rekening om mensen met allergieën van een aangepaste maaltijd te voorzien, je kan er lactose- en glutenvrije gerechten eten.
 
Kortom, frituur ’t Kattekwaad staat voor de betere frituur, die u steeds weer op een aangename manier wenst te verrassen!
 
Geert Verhelst
 

OPEN 7/7 VANAF 11.00

Grote Markt 23 -8900 Ieper - T. 057 20 01 78